Weeds

Började tittade på säsong två av Weeds förut och redan vid introlåten var jag helnöjd.

Var alldeles för längesen som jag såg första säsongen, men nu lär jag nog beta av avsnitt efter avsnitt fram till säsong fem. Serien är nämligen gör grym med riktigt sköna karaktärer och särskilt då mamman Nancy Botwin som försörjer sig genom att sälja marijuana till folket i den rika förorten där hon bor. Vet inte riktigt vad mer jag kan säga för att göra serien rättvisa, men har ni lite tid över borde ni helt klart se Weeds!

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>