NO MORE LIFE

Denna mycket fyndiga rubrik döljer tyvärr något som inte är fullt så roligt… Upptäckte nämligen alldeles nyss att de har lagt ner en av mina absoluta favoritserier, kanske till och med den bästa som har gått det senaste året, nämligen Life.

Förstår faktiskt inte alls varför de lägger ner en så bra och annorlunda serie. Okej, kanske har den haft för dåliga tittarsiffror eller något, men i så fall har publiken helt klart felprioriterat. Life är visserligen en polisserie och sådana finns det ju rätt gott om, men grejen här är ju karaktärerna och storyn som verkligen är grym. Framförallt är det väl Charlie Crews som är den stora behållningen. Varför vet jag inte riktigt, kanske är det för att han släpps från fängelse efter hela 12 år för ett mord han inte har begått och sedan tar upp jakten på de som satte dit honom. Det kan ju också vara för att han trots de pengar han får när han släpps ur fängelse ändå envisas med att fortsätta som polis. Fast ska jag vara ärlig så är väl grejen med Crews att han ständigt äter frukt och är zen, han är ganska annorlunda helt enkelt.

I vilket fall som helst så förstår jag inte hur de kan lägga ner serien samtidigt som det får krylla av serier som Law & Order, CSI, NCIS och alla andra förkortningar som jag förmodligen har missat. Life är ju ändå en polisserie och det är oftast ett nytt fall i varje program, men grejen är ju att serien är så mycket bättre än de andra serierna, med undantag för Dexter då.

”Maybe life is a dream and we wake up when we die.”

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>