Chuck versus the Ring: Part II

Sökte igenom bloggen alldeles nyss och kom fram till att jag hade nämnt serien Chuck vid tre tidigare tillfällen, samt att jag nog måste ta och korrekturläsa mina inlägg i fortsättningen…

Har i alla fall precis avverkat ett dubbelavsnitt, tillika det sista för säsongen, av Chuck och det känns som alltid lite jobbigt. Vid ett av de tidigare inläggen skulle jag tydligen kolla lite på Chuck för att minska abstinensen efter Life, tyvärr kan jag inte göra tvärtom nu. I vilket fall så måste jag säga att avslutningen av säsongen var riktigt bra och det känns faktiskt som att de borde kunna göra någonting bra även av nästa säsong. Exakt vad det är som gör Chuck så bra vet jag inte, men förmodligen är det väl karaktärerna som gör det precis som vanligt. John Casey är ju ändå rätt skön när han grymtar och Grimes fyller nog också en funktion precis som duon ”Jeffster”. Agent Walker, Ellie, Awsome och Chuck själv är ju naturligtvis oerhört viktiga för serien och jag vet inte vad jag babblar om längre, ta och se serien istället…

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>