Göteborgsväder

Helg igen och jag får lov att säga att det inte är riktigt som föra helgen. Då var det fullt upp från att jag skyndade mig från jobbet på fredagen till att jag klev på tåget i Kil i söndags. Var en väldigt intensiv helg, men hade det också väldigt bra. Särskilt lördagen var riktigt kul med fika tre gånger (första på Ängbråtsgatan, sedan i mormors nya lägenhet (!) och sedan hos Totti och Messi) och sedan käk med kompisarna följt av biljard. Måste säga att det var väldigt kul att ses, blir lite för sällan, och att det är gött att gå ut och käka på riktigt istället för att hamna på McDonalds… Mitt biljardspel var under all kritik även om det tog sig lite mot slutet. Under kvällen träffade vi även Affi, som tydligen varit i Kina och Dyngbaggen, som snart drar till Japan, vilket var skoj. Fick mig dock att känna att jag gärna drar någonstans jag också snart, vilket i och för sig är en känsla som brukar dyka upp utan att jag gör något åt den…

På söndagen hann jag med helgens andra träningspass innan det serverades rotmos och fläsklägg och sedan drog jag vidare till Gunnita. Där blev det en massa hoppande på en viss studsmatta, något som jag kanske trodde skulle vara slut för säsongen… Hann även läsa Bamse med Hampus och kolla när Moa spelade Wii, samtidigt, för att sedan smita iväg och äta lite blåbärspaj!

Denna helg skiljer sig ganska mycket från förra eftersom jag nu mest passar på att ta det lugnt. Har varit ute och sprungit i regnet, käkat och sitter nu bara och slöar vilket är riktigt gött. Helgen är alltså något annorlunda, men måste säga att jag gillar båda varianterna. Funderar nu på att ta en cykeltur till Willys och köpa fil och sedan plocka fram lite tårta från igår och sedan se på ett avsnitt av Chuck!

Ha en fortsatt bra dag!

Ciao

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>