Min lyckodag?

Torsdag idag vilket innebar jobb som vanligt. Efter att ha snoozat en hel gång (försöker undvika det men lyckas inte riktigt för tillfället) så tog jag mig upp och sa god morgon till min sambo schäfern och tog med mig GP från hallen och lämnade så att min hyresvärd lätt skulle komma åt den när hon så småningom skulle vakna. Sedan slängde jag i mig fil och müsli och tog cykeln till jobbet utan att halka på isen överhuvudtaget. Väl på kontoret satte det organiserade kaoset i gång så det mesta var med andra ord precis som vanligt. Skillnaden idag var bara att när eftermiddagen kom blev jag dels erbjuden fast anställning (tillsvidareanställning som det heter i verkligheten) samt att jag lite senare under eftermiddagen fick erbjudande om en lägenhet som jag varit och kollat på!

För att fira gick jag sedan iväg efter jobbet och köpte en glass samt en trisslott för att se om lyckan höll i sig. Vann sedan 50 kr och min Magnum Classic var lika god som alltid!

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>