En ganska vanlig vecka

Senaste veckan var riktigt härlig, lite som de flesta veckor, eller kanske lite över snittet… Förra helgen tillbringade jag i Värmland, något som jag alltid tycker är kul. Bäst denna helg var sejouren hos Ling och Öva (och förstås deras husse och matte). Vet inte riktigt men kanske ger det lite vuxenpoäng istället för att köpa pizza faktiskt ge sig iväg till en butik och handla för att sedan laga maten på plats i goda vänner lag. Måste i alla fall säga att jag hade riktigt trevligt och gärna gör om detta när som helst när tillfälle ges. Maten var förstås riktigt god också även om det mesta brukar funka på mig…

På vägen hem från Värmland klev jag på tåget i en sådan där obokad vagn där du får välja plats själv (först till kvarn… ) och slog mig helt sonika ner och läste min bok. Efter att ha åkt ganska länge och ha funderat en del så insåg jag att damen som satt mittemot mig även satt mittemot mig på vägen till Värmland. Vi hade alltså helt oberoende av varandra bokat samma två tåg och sedan klivit på den obokade vagnen bägge gångerna och dessutom hamnen mittemot varandra. Till saken hör också att vi läste en varsin bok av Dan Brown…

Annars har jag idag hunnit med något så udda som att gå till badhuset och simma! Riktigt gött var det men samtidigt väldigt jobbigt. Simmade 1,5 kilometer och fick träningsvärk i ena lillfingret… Ett riktigt bra träningspass med andra ord.

Nu ska jag dock sova så att jag får tillbaka lite krafter.

Ha det gött!

Ciao

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna en kommentar eller en trackback från din egen sida.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>